Frukost & Mat

Frukost Adels Hotell

Frukosten serveras i form av en frukostpåse som du finner i vår frukostmatsal på andra våning.

Lunch & Middag

Som gäst på Adels Hotell så erbjuds man att äta "kvällens erbjudande" till rabatterat pris på någon utav våra restauranger i Oskarshamn. Uppge att ni är gäst på Adels Hotell på någon utav de tre restaurangerna ni kan läsa om nedan. Ring gärna och boka bord.

Ca 700 meter från Adels Hotell finner ni Restaurang Badholmen som ligger nere i inre hamnen som serverar både dagens lunch, a la carté och stor buffé.
Eller varför inte avnjuta en utav de 100 olika sorters öl på  Pub Kråkan. Vill ni hellre avnjuta en tre-rätters middag med en oslagbar utsikt över Blå Jungfrun ska ni besöka Hotel Corallen

Välkommen med din förfrågan!

Maila gärna oss på info@adels.se om ni har specialbeställningar eller skriv era noteringar i meddelande-fältet så återkommer vi till er så snart vi kan.

Rumstyp
captcha

PROVNINGAR PÅ BADHOLMEN

Whisky

På Badholmen arrangerar vi kontinuerligt whisky-provningar som har blivit mycket populära, så pass att det allt som oftast blir fullsatt. 

Läs mer

Vinprovning

Att lära sig om viner är ett intressant sätt att lära mer om världen, om länder, tillverkningsprocesser, druvor, dofter och smaker. Det är dessutom ett trevligt sätt att umgås!

Läs mer

Ölprovning

På Badholmen kan vi arrangerar trevliga ölprovningar. 

Läs mer

 • Kontakt

  Adels Hotell

  Adels Lågprishotell
  Adelsgatan 4
  572 35 Oskarshamn

  Telefon: 0491-78 03 03
  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Hemsida: www.adels.se

Telefon

Hotel Corallen 0491-76 81 81
Badholmen 0491-129 79
Pub Kråkan 0491-770 84
Adels Hotell 0491-78 03 03

Om WRS & Co.

Vi levererar upplevelser alla dagar i veckan. I WRS & Co. ingår Hotel Corallen, Restaurang Badholmen, Pub Kråkan & Adels Hotell.
Läs mer...