Middag, lunch & catering

  • Matbild 1
  • Matbild 2
  • Matbild 3

Restaurang Badholmen

Restaurangen har öppet för lunch och serverar vardagar dagens rätt på buffé med en stor spännande salladsbuffé och veckans soppa. Vi har även en fisk- och en vegetarisk rätt som lunchalternativ. Vi serverar också några rätter från kvällsmenyn för den som vill lyxa till det lite extra samt veckans asiatiska. Kvällstid lagar kockarna moderna rätter med många spännande smaker och vi influeras av både det asiatiska samt det svenska köket. Vi arbetar med noga utvalda råvaror och tillagar varje rätt med kärlek och passion. 

Vi finns även i år representerade i White Guide där Sveriges bästa restauranger är listade.  

Matlagning

Vill ni göra något kul tillsammans med kompisgänget eller kanske träffas med kollegorna för en annorlunda After Work? Vi har aktiviteten för er!

På Restaurang Badholmen erbjuder vi i vår nybyggda studio matlagning tillsammans med vår duktiga personal. Vi garanterar en eftermiddag/kväll som är både teambuildande, rolig och lärorik! 

Hotell

Vi har även hotellboende på Badholmen om ditt sällskap vill stanna kvar efter er upplevelse. Vår hotelldel är liten och hemtrevlig med åtta ljusa nya hotellrum. Samtliga hotellrum har en härlig utsikt över Oskarshamns hamn. Läs mer om hotellboende i Oskarshamn.

Catering

Vi ordnar med catering för både små och stora sällskap och skräddarsyr menyer efter era önskemål samtidigt som vi anpassar oss efter säsongens råvaror. Maten står alltid i fokus och med vår höga servicenivå ser vi till att er festlighet blir en tillställning att minnas.

Ta med upplevelsen utanför vår restaurang!

 

Våra öppettider

Dagens lunch

måndag-fredag mellan kl.11:30-14:00

Kontakt

Kvällsmeny

Måndag - Lördag från kl.17:00-21:30

Kontakt

Förfrågan Badholmen

Välkommen med din förfrågan till oss på Restaurang Badholmen.

captcha