Bröllop, fest & event

Letar du festlokal för ert bröllop eller någon annan större tillställning?

Badholmen har lång erfarenhet av att arrangera bröllop, födelsedagsfester, släktträffar, galor och så vidare.  Vår festlokal är stor och rymlig med mycket ljusinsläpp och goda förutsättningar för att duka vackert och skapa magisk stämning. 

Matlagning

Vill ni göra något kul tillsammans med kompisgänget eller kanske träffas med kollegorna för en annorlunda After Work? Vi har aktiviteten för er!

På Badholmen erbjuder vi i vår nyrenoverade studio matlagning tillsammans med vår duktiga personal. Vi garanterar en eftermiddag/kväll som är både teambuildande, rolig och lärorik!

Läs mer

Bröllop

Står ni i startgroparna för att börja planera ert bröllop?

Vi hjälper gärna till! Vi har lång erfarenhet av att planera bröllop och vi arbetar alltid hårt för att se till att er bröllopsdag blir en av de bästa dagarna i ert liv!

Läs mer

Fest

Festsugen?

Med våra långa erfarenhet av att arrangera fester vill vi vara det självklara valet av plats för just din fest. I vår fantastiska miljö finns lokaler som passar för både små och stora sällskap. Här kan ni trivas och få en härlig kväll tillsammans med företaget, släkten eller vännerna.

Läs mer

Event

Vi kan det här med event!

När det kommer till events så har vi anordnat bland annat Etecs årliga mässa, hockeygalan tillsammans med IK Oskarshamn samt avslutningsceremonin för Super Pike Open. Dessutom arrangeras varje år Pelargondagen på Badholmen då hela ön fylls av vackra blommor och massor av folk.

Läs mer

Förfrågan Badholmen

Välkommen med din förfrågan till oss på Restaurang Badholmen.

captcha