AKTUELLT

Aktuellt hos oss på Restaurang Badholmen

Docenterna

Docenterna & Murphy´s Law

Docenterna Oskarshamn - fri entré 23/8 (förband Murphy´s Law)

Docenterna | Badholmen Oskarshamn | 23/8 kl. 20.00 | Fri Entré | Förband kl. 18.00 Murphy´s Law

Docenterna

Docenterna debuterade som Docent Död 1980 och skänkte genast den svenska punkscenen en välbehövlig dos smarta texter och trixiga låtbyggen. I april kommer ett nytt album och den 23 augusti stannar bandet till i Oskarshamn för en spelning på Badholmen.

Det nya albumet innehåller tio spår som både för vidare bandets långlivade karriär samtidigt som det förnyar dem med nya hits som Spelar roll, Sockerbomb och Allt blir bra"- Förut flanerade vi runt i samhället och skrev underfundigt om det som föll oss in. Fokuserade på bra pop med tänkvärda texter. Under den här inspelningen togs världen allt tydligare över av kritstrecksränder och missiler. Det satte sina spår i texter och musik och gick inte att komma runt eller flanera förbi. Det är därför albumet heter just: Kritstrecksränder och missiler", säger Joppe Pihlgren. 

Docenterna startade som Docent Död och har tidigare levererat svenska oförglömliga hits som Solglasögon, Bensin i Blodet samt Utan Dig. Albumet är den första nya musiken från Docenterna sedan 2014 och första nya albumet sedan 2011 års Medan vi spelar Pop. Inspelningen har skett i Studio Rymden av Daniel Bengtson. 

Docenterna består idag av Kricke Pihlgren (trummor), Jon Jefferson Klingberg (gitarr och sång), Larry Lövgren (bas och sång) och Joppe Pihlgren (sång och gitarr).

Tider Badholmen 23/8

11:30-14:00 Lunchöppet
17:00 Restaurangen kvällsöppet
18:00 Förband Murphy´s Law
20:00 Docenterna live på scenen
Fri entré

Boka bord

Boka gärna bord i vår restaurang och njut av god mat & dryck. Boka på 0491-127 79 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Mer om lunch & middag på Badholmen.

Murphy´s Law

Murphy’s Law från Oskarshamn levererar irländsk musik i högt tempo. 

 

Hotell

Bo på Badholmen! Läs mer om vårt hotell på Badholmen.

Om banden

Docenterna webbplats: docenterna.se

Murphy´s Law webbplats: murphyslawsweden.com

Taggar: Livemusik, Badholmenparty, Docenterna, Murphy´s Law

Skriv ut E-post

Förfrågan Badholmen

Välkommen med din förfrågan till oss på Restaurang Badholmen.

captcha