AKTUELLT

Aktuellt hos oss på Restaurang Badholmen

9 juni förfest Latitud57

På scen: Trofast, Arkansas Dave, Ida Gratte, Elin Namnieks, Erik Rengren mfl.

Den 9e juni gör Latitud 57 och Talentcoach en musikkväll på Badholmen i Oskarshamn som sent ska glömmas. Med hjälp av både lokala, regionala och internationella artister firar vi att sommaren är här!

Trofast  

 

Besökare kommer få njuta av liveframträdanden från flera av Talentcoachs fantastiska artister. Talentcoach presenterar: Trofast, som blivit något av en Spotifyfavorit med över 10 miljoner streams, Ida Gratte, Elin Namnieks och Erik Rengren. Vidare hör vi Gabriella Lamond och DJ-Jess-Junior och sist men inte minst - från Austin, Texas - Arkansas Dave som är ute på Europaturné och då även stannar till i Kustpärlan Oskarshamn.

Talentcoach och Latitud 57’s gemensamma sommarfest har fritt inträde så kom och njut av en sommarkväll med god mat och dryck i musikens tecken! En perfekt uppladdning inför Latitud 57. 

Spelschema 9 juni

19.00 Erik Rengren
20.00 Gabriella Lamond
21.00 Elin Namnieks
22.00 Ida Gratte
23.00 Arkansas Dave
00.00 Trofast

Vi har en DJ som spelar mellan artisterna!

Badholmen Restaurang har öppet från kl. 17:00, boka gärna bord på 0491-129 79 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen till Badholmen!

Taggar: Talentcoach, Latitud57, Trofast, Elin Namnieks, Ida Gratte, Erik Rengren, Gabriella Lamond, DJ-Jess-Junior, Arkansas Dave

Skriv ut E-post

Förfrågan Badholmen

Välkommen med din förfrågan till oss på Restaurang Badholmen.

captcha