T. 0491-129 79  |   BOKA » 

AKTUELLT

Aktuellt hos oss på Restaurang Badholmen

Carl Jörneklint & Vemodet

Carl Jörneklint & Vemodet

Live 2 mars Carl Jörneklint & Vemodet

Carl Jörneklint & Vemodet | Wilhelm Blixt och Amina Besic | 2 mars Badholmen Oskarshamn| Insläpp kl. 20:00 | Inträde 100:- betalas i dörren

Releasefesten för Carl Jörneklint & Vemodets nya platta kommer att hållas den 2 mars hos oss på Restaurang Badholmen. Som förband kommer även Wilhelm Blixt och Amina Besic, båda dessa är unga singer/songwriter-talanger samt Carl Jörneklint & Vemodet är hemmahörande i Oskarshamn. 

 

Carl Jörneklint & Vemodet släpper EP

22 februari släpper Carl Jörneklint & Vemodet sitt debutmaterial på samtliga kända streamingtjänster på nätet. Den fyra låtar långa EP:n kommer att få namnet ”Citat.. Slut citat.” och är en bra beskrivning då innehållet i texterna är ytterst personliga för frontmannen Carl Jörneklint. 

- Det är först och främst en dröm som går i uppfyllelse, verkligen. Vissa av låtarna har 15 år på nacken och jag försöker slita ner så många dimridåer som möjligt i mina texter för att beskriva en äkta känsla, säger Carl Jörneklint. Dessutom är Vemodet en stor del av skapandet och soundet för att få ihop helheten. Deras förmåga att lyfta eller justera en melodi eller textrad är magnifik, berättar Carl.

Carl har tillsammans med det mycket kompetenta bandet Vemodet skapat ett bra sound som gör det hela ännu mer intressant. Vemodet består av fyra medlemmar, Marcus Eriksson på klaviatur och kör, Magnus Olsson, bas, Thomas Nilsson, gitarr och kör samt Mathias Stockhaus, trummor och kör. Samtliga har en lång och gedigen musikkarriär i alla dess former. Allt material är dessutom producerat och inspelat i 491-Studios av Erik Nilsson vilket också är i linje med satsningen.

Releasefesten kommer att hållas en vecka senare, den 2 mars, på Restaurang Badholmen i Oskarshamn. Där kommer även Wilhelm Blixt och Amina Besic gästspela. Båda dessa är unga singer/songwriter-talanger som är hemmahörande i Oskarshamn. 22 februari 2019 – Släpper Carl Jörneklint & Vemodet sin debut-EP Citat.. Slut citat! 2 mars 2019 – Releasefest på Restaurang Badholmen i Oskarshamn tillsammans med Wilhelm Blixt och Amina Besic.  

Program 2 mars

17:00 Restaurangen öppnar

20:00 Insläpp

21:00 Wilhelm Blixt

22:00 Amina Besic

23:00 Carl Jörneklint & Vemodet

02:00 Badholmen stänger

 

Boka bord

Boka gärna bord på 0491-129 79 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Carl Jörneklint & Vemodet

Instagram: @carljorneklintvemodet
Facebook: www.facebook.com/carljorneklintochvemodet
Webbplats: www.carljorneklintvemodet.se

 

 

Taggar: Livemusik, Badholmenparty

Skriv ut Email

Förfrågan Badholmen

Välkommen med din förfrågan till oss på Restaurang Badholmen.

Telefon

Badholmen 0491-129 79
Hotel Corallen 0491-76 81 81
Pub Kråkan 0491-770 84
Adels 0491-78 03 03

Om WRS & Co.

I WRS & Co. ingår Hotel Corallen, Badholmen, Pub Kråkan & Adels Hotell.
Läs mer...